Pravno obvestilo

O varovanju zasebnosti obiskovalcev in avtorskih pravicah …

Potrebujete unikatno storitev? Kontaktirajte nas

Omejitev odgovornosti

Podjetje Unikatum, inštitut za inovativne poslovne modele, Nenad Savič s.p. se bo po najboljših močeh trudilo zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih spletnih straneh, vendar so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno netočnost informacij, za občasno nedelovanje strani ter tudi ne za morebitno škodo. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Na spletnih straneh obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem. Unikatum ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Varstvo osebnih podatkov

V skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007, ZVOP-1) uporabnik spletne strani z vnosom in oddajo osebnih podatkov soglaša, da se ti zbirajo, obdelujejo in hranijo v zbirki podatkov, ki jo vzpostavi, obdeluje in hrani podjetje Unikatum, inštitut za inovativne poslovne modele, Nenad Savič s.p. za namene trženja, tržnih analiz, poprodajnih aktivnosti ter za obveščanje o novostih v ponudbi. Uporabnik lahko od podjetja kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha hraniti in obdelovati njegove osebne podatke tako, da zahtevo za prenehanje posreduje na e-naslov info@unikatum.si.

Pravila za piškotke

Unikatum na spletnih straneh uporablja piškotke, ki se na računalnik uporabnika naložijo šele, ko ta sprejme Splošne pogoje za uporabo spletne strani. Ob tem se naložijo naslednji piškotki, ki so del storitve Google Analytics:

  • _ga: trajanje 2 leti, za razlikovanje med uporabniki,
  • _gat: trajanje 10 minut, za omejevanje pogostosti poizvedb.

Prav tako se naloži piškotek podjetja ActiveCampaign (domena trackcmp.net) s trajanjem 30 dni, ki se uporablja za spremljanje obiska spletne strani, in piškotki storitve za spletno analitiko Piwik:

  • _pk_ses: trajanje 30 minut, za spremljanje seje,
  • _pk_cvar: trajanje 30 minut, za interno statistiko,
  • _pk_id: trajanje 2 leti, za razlikovanje med obiskovalci,
  • _pk_ref: trajanje 6 mesecev, za določanje strani, ki so obiskovalce usmerile na unikatum.si.

Avtorske pravice

Vsakršno objavljanje in kopiranje delov ali celote spletnega mesta brez predhodnega pisnega soglasja podjetja Unikatum, inštitut za inovativne poslovne modele, Nenad Savič s.p. ni dovoljeno.