O podjetju

Unikatum je učinkovito in v implementacijo naravnano svetovalno podjetje. V organizacijah vzpostavljamo sisteme, ki menedžerskim ekipam omogočajo hitro zaznavanje, pravilno presojanje in učinkovito ukrepanje. Da bi pri tem uporabili najaktualnejša znanja in prakse, se povezujemo z uveljavljenimi mednarodnimi in slovenskimi organizacijami in strokovnjaki.

Potrebujete unikatno storitev? Kontaktirajte nas

unikatum-timeline


O podjetju

V Unikatumu smo usposobljeni za slovensko in mednarodno ocenjevanje poslovne odličnosti ter združujemo največ izkušenj na področju odličnosti v Sloveniji. Razvoj strategij izvajamo po metodologiji 3. generacije BSC, z avtorjem metodologije, g. Gavinom Lawriem (2GC Active Management) pa smo tudi v poslovnem partnerstvu od leta 2003. Smo v rednih stikih z glavnim izvršnim direktorjem organizacije EFQM, g. Leonom Tossaintom, nekdanjim dolgoletnim podpredsednikom za kakovost in odličnost v korporaciji Philips, divizija Consumer Electronics.


Unikatum, inštitut za inovativne poslovne modele, Nenad Savič s.p.
Adamičeva ulica 11
1230 Domžale
www.unikatum.si
00 386 41 695 818


SI 80700845

Naša unikatnost je prav kombinacija znanj o odličnosti, o strategijah in poslovnih modelih, saj vsakega področja posamezno, brez poznavanja in vključevanja preostalih dveh, ni možno razviti v visoko dodano vrednost naročnika.

 

Ekipa

NENAD SAVIČ

DR. NENAD SAVIČ

Direktor
Licenciran evropski ocenjevalec organizacij po modelu odličnosti EFQM, predavatelj in svetovalec za uvajanje odličnosti v poslovanje. V svoji dolgoletni praksi je sodeloval s številnimi organizacijami iz Slovenije, Evrope in Bližnjega vzhoda.
nenad.savic@unikatum.si
LinkedIn
041 695 818

adriana_rb-1

DR. ADRIANA REJC BUHOVAC

Zunanja izvedenka
Redna profesorica na Ekonomski fakulteti UL, redna članica Katedre za management in organizacijo in pridružena članica Katedre za računovodstvo in revizijo.
adriana.rejc.buhovac@ef.uni-lj.si

 

Lawrie Gavin

GAVIN LAWRIE

Zunanji izvedenec
Ustanovitelj podjetja 2GC Active Management ter eden on vodilnih britanskih strokovnjakov za strateško upravljanje uspešnosti poslovanja in sistem kazalnikov Balanced Scorecard.
2gc.eu

 

tatjana-fink-unikatum

TATJANA FINK

Zunanja izvedenka
Dolgoletna direktorica globalnega podjetja, poslovna mentorica pri podjetniškem centru CEED Slovenia in v pospeševalniku ABC ter direktorica svetovalnega podjetja DEMT.
LinkedIn

 

Poslovna mreža

2GC

Podjetje 2GC Active Management ima sedež v Veliki Britaniji. Specializirano je za uvedbo uravnoteženega sistema kazalnikov in ima izkušnje v javnem in zasebnem sektorju v več kot 40 državah po vsem svetu. Podjetje 2GC na slovenskem trgu zastopa Unikatum.

EFQM

EFQM je nepridobitna organizacija, ki ima sedež v Bruslju. Pod njenim okriljem je bil razvit model poslovne odličnosti (the EFQM Excellence Model®) kot ocenjevalni okvir za analizo poslovne odličnosti.

efqm_member_web

Ekonomska fakulteta, UL

Ekonomska fakulteta v Ljubljani je vodilna izobraževalna znanstvenoraziskovalna ustanova na področju poslovnega in ekonomskega izobraževanja v Sloveniji. Z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani Unikatum sodeluje pri projektih ter tudi pri predavanjih in seminarjih fakultete.

Urad RS za meroslovje

Urad RS za meroslovje kot nacionalna meroslovna institucija vodi in razvija nacionalni meroslovni sistem Republike Slovenije, vključno z vodenjem postopkov v okviru priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost. Te sisteme predstavlja v ustreznih mednarodnih organizacijah in jih razvija na mednarodno primerljiv in prepoznaven način.

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO)

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) je neprofitna in nevladna organizacija, ustanovljena na osnovi iniciative civilne družbe s poslanstvom pomagati ustvarjati konkurenčnost in blagostanje.

SIQ – Slovenski institut za kakovost in meroslovje

SIQ je strokovna, neodvisna in nepristranska institucija, ki nudi celovite rešitve s področja preskušanja in certificiranja proizvodov, ocenjevanja sistemov vodenja, meroslovja in izobraževanja.

Združenje Manager

Združenje Manager je stanovsko združenje managerjev Slovenije z več kot 1000 članic in članov, predstavnikov najvišjega, izvršnega in srednjega vodstva slovenskih podjetij in drugih organizacij.

Kakovost 2000

Kakovost 2000 je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju uvajanja sistemov vodenja kakovosti in ravnanja z okoljem, posebej specializirano za učinkovito delovanje tovrstnih sistemov v zdravstvu.