UGLAŠENO DIRIGIRANJE – vodenje s posluhom

Trojček seminarjev “Uglašeno dirigiranje” iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Začetek: 09:00, 27. jan 2017
Konec: 16:00, 27. jan 2017
Lokacija: Ljubljana, GZS, dvorana A
Potrebujete unikatno storitev? Kontaktirajte nas

Pri GZS-ju so v tokratnem trojčku seminarjev združili tri vidike vodenja: prvega za tiste, ki želijo več ustvarjalnosti in etike, drugega za tiste, ki želijo voditi timsko in z zaupanjem, tretjega pa za vse, ki se soočajo z mlajšimi generacijami v timu (tkim ipsiloni).

Dr. Nenad Savič bo na dogodku izvedel seminar Vodja kot dirigent.

 

Vsebina seminarja Vodja kot dirigent

Ko so kmeta, ki je leta zapored prejel nagrado za najboljšo in najbolj čisto pšenico, vprašali, v čem je skrivnost njegovega uspeha, je skromno odgovoril: »Vse, kar naredim, je to, da kupim najboljše seme ter ga posejem,« in dodal: »Semena vedno kupim nekoliko več in ga podarim vsem svojim mejašem. S tem zagotovim, da tudi na njihovih njivah ne raste plevel, katerega seme bi veter odnesel na mojo njivo in pokvaril kakovost moje pšenice«.nenad-sonja-marko_800

V čem je vodja v vlogi dirigenta podoben temu uspešnemu in dobronamernemu kmetu?

Odgovor bomo poiskali na seminarju. In na poti iskanja odgovora se bomo ustavili tudi na postajah z naslednjimi napisi na pročeljih: »Peljem damo na večerjo«, »V komunikaciji so šumi«, »Poslovni modeli uličnih igralcev«, »4 stopnje kakovosti sodelovanja« in še kje.

Na seminarju boste dobili odgovore na naslednja vprašanja:

  • Zakaj so tudi pri vodenju pavze prav tako pomembne kakor odigrani toni?
  • Kako majhni prispevki kreirajo velik uspeh?
  • Zakaj so ustvarjalnost, spodbujevalnost in moralnost tri ključne značilnosti osebne odličnih vodij?
  • Kaj je odgovoril Michelangelo, ko so ga vprašali, kako mu je uspelo izdelati tako čudovit kip Davida, in zakaj je njegov odgovor pomemben tudi za vas?
  • Kaj je trajnostno voditeljstvo?

Več informacij in prijava

Več informacij o dogodku vam je na voljo na spletni strani Gospodarske zbornice Slovenije.